Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2014 13:07 - Писмо до една политическа въшка
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 831 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Писал съм този текст преди една година, но предвид случилите се събития в България оттогава, като назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС и безобразното поведение на Волен Сидеров и бандата му - виждам, че е атуален и днес. По тази причина го публикувам отново. За да не забравяме, че времето на политическите въшки изтича. Те още не знаят това, но скоро ще го усетят и с последната фибра на охранените си тела.

Лидерите се раждат. Те не се създават от само себе си, не се обучават в партийни школи. Когато си мръсник и подлец по душа не можеш да бъдеш лидер. Ти си оставаш обикновен мръсник. За да си лидер хората трябва да ти вярват. Трябва да усещат, че държиш на тях, че си готов да жертваш еснафското си благополучие за каузата, за която работите. Но ти нямаш кауза, нямаш идея, ти мислиш само за собствения си интерес и оцеляване. Ти си безполезен. Ти 23 години в жалките си фантазии се виждаш като лидер, като местен Чърчил, но всъщност си една оядена въшка. Безполезна, пиеща кръвта на бедняците, които вече не вярвят на заучените ти фрази. Ти си въшка, обградена от малки въшки, които смучат кръв, която крадеш за тях 23 години. Ти нямаш име, ти си една от многото оядени въшки. Дори не те съжалявам, не те мразя – ти си жалка, оядена въшка и не го съзнаваш. Ти се мислиш за велика – командваш, разпределяш порциите, постовете. Ти се изживяваш като господар на човешките съдби, а си никой. В очите на хората ти си поредната оядена въшка, дошла да смуче кръв от снагата на народа. Такава ще останеш в паметта им. Няма да те запомнят с поста, който си заемала, с прозрачните ти далавери и жажда за власт. Хората ще те забравят. Това е съдбата ти и не можеш да я промениш! Разбра ли? Позна ли се? Да ти си! Точно ти! Оядената политическа въшка, ненаправила нищо полезно за държавата. Хранила малките въшки около себе си, но и те ще те забравят, защото нямат памет. Имат само търбуси, които ще напълни следващата оядена въшка. Тя вече напира да излезе на сцената, а ти си отиваш! Разбра ли срамна въшко! Иво Югов



Гласувай:
1



1. apostapostoloff - Само че вие жестоко се
09.01.2014 15:46
лъжете. Визираното от вас лице е много опитен и хитър политик, който провежда една изключително ефикасна предизборна кампания и този път ще вкара в Европарламента повече от двама души. Защото опонентите му все още спят, а хората като вас са наивни, те не разбират какво се мъти и му стават безплатни рекламни агенти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2187074
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930