Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2021 13:04 - Безпомощни телевизии. Журналисти превърнати в бакали. И за капак – Жени Калканджиева, политолог!
Автор: ugov Категория: Политика   
Прочетен: 324 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

И това доживяхме?! Жени Калканджиева да коментира изборите - случи се в ефира на Нова телевизия. Редакторите са се чудили каква екзотика да внесат в изхабения сутрешен блок, където Виктор Николаев изглежда не уморен, а съсипан. Но не го сменят с ново лице, а канят клетата Калканджиева в ролята на политически коментатор! В БТВ поне бяха събрали Даниел Смилов, Ивайло Цветков-Нойзи и Нидал Алгафари. Които въпреки анализаторските си способности пропуснаха най-важното -  че въпреки уж слабата позиция, в която се намира Борисов държи най-силните козове. И ще спечели и при предсрочни избори и при експертно правителство. 

Безпомощни изглеждат БТВ, Нова и БНТ - в смешното си желание журналистите да правят бакалски сметки: кой с кого ще се коалира, кой щял да състави правителство. Журналистите не са бакали, те трябва да задават въпроси, да търсят отговори. Тъпите бакалски сметки могат да се правят и в кварталните кръчми. 

Тошко Йорданов, обикалящият страната при откриване на офиси на партията на Слави вече е в петото измерение. В разговор с Борис Ангелов, повярвалият си Тошко се изхили ехидно, че в ГЕРБ имало експерти. Сценаристът ще е първият, който ще се сгромоляса от картонената кула, на която е седнал. Мили, Тошко - в ГЕРБ, както и в другите партии има експерти, има подготвени кадри, те не се изсипаха само при вас.

Тепърва, Тошко ще разбереш що за изкуство е политиката и колко си далеч от нея! Политологът Божидар Колов определи най-точно вашата партия: "изцяло въображаем феномен в политически смисъл... носталгия по миналото, като шоколадово яйце от детството." 

 Партия подкрепена от фенове, която ще последва съдбата на НДСВ. Партия, копирала икономическата програма на ГЕРБ, партия която не участва в дебати и партия, чийто лидер в нощта на изборите не отправи послание, а написа, че имал симптоми на Ковид?!

 

Иво Югов
barometar.net

 




Гласувай:
4



1. apostapostoloff - Бисмарк го е казал: само глупакът се спъва два пъти
07.04.2021 15:02
в един и същ камък.

Но тъй като българите са малоумни по рождение, те се спъват за ЧЕТВЪРТИ път в един и същ камък.

Да си припомним предходните препъникамъчета: телевизионеринът Сидеров, телевизионеринът Бареков, телевизионеринът В. Симеонов.

Сега се радваме на поредния телевизонен профан и галфон. Издигнат на пиедестал от малоумния български избирател.

Той със сигурност много добре ще подреди тази измет, която гласува за него. Само стой, та гледай.

Голям джумбуш ще падне.

А Калканджиева е най- добрият анализатор, който българските абдали заслужават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ugov
Категория: Забавление
Прочетен: 2194704
Постинги: 1202
Коментари: 1288
Гласове: 1665
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930